waren mal wieder in Norge und waren zu einem Waffelfest eingeladen.War super.Nun würde ich gerne wissen, wie man norwegische Waffeln backt.Die sind viel weicher als die in Tyskland, damit man sie auch zusammen rollen kann.
Wer weiß Rat





Vafler
God lørdagsmat det ja.
Antall porsjoner: 9
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser:
- 2 egg
- 2 ss sukker
- 3 1/2 dl hvetemel
- 1/2 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
- 5 dl melk, søt eller sur
- 3-4 ss smeltet smør
- 1/2 ts kardemomme
Tilberedning:
Visp egg og sukker godt sammen.
Bland alt det tørre, hell i eggeblandingen, melken (litt om gangen) og smeltet margarin. Du skal ha en glatt røre uten klumper.
La røren svelle i omtrent en halv time.
Sett på vaffeljernet og la det bli varmt. Stek vaflene lysebrune, det tar et par minutter å steke hver plate.